Tel: 0252 74 20 71

info@nivinict.nl

Nivin

ICT

Alles Voor thuis en Kantoor.

Bel mij terug

Bel mij terug

Internetservice in regio Haarlem


  • Deskundige support
  • Aanleg en uitbreiding
  • Ziggo- en KPN-partner

Als u zoekt naar de beste internetservice in regio Haarlem, dan moet u bij Nivin ICT in Vijfhuizen zijn. Onze ervaren monteurs weten iedere bedrijfsruimte of woning van sterk internet te verzien. Bij ons vindt u alle oplossingen onder één dak!

Wilt u meer weten?

Neem contact op
Hand-shake
Nivin

Wat kunnen we voor u betekenen met onze internetservice in regio Haarlem?

Het maakt niet uit of u een particuliere of zakelijke oplossing in regio Haarlem zoekt; voor beide partijen bieden wij een volledige internetservice voor standaardbekabeling of glasvezel aan. Als internetprovider zijn we officieel KPN- en Ziggo-gecertificeerd. Daarnaast hebben we een van de snelste netwerken van het land. De service van ons ICT-bedrijf bestaat onder andere uit:

  • De aanleg van het netwerk en de uitbreiding van internet en wifi
  • De routerconfiguratie en de beveiliging van het netwerk
  • Deskundige hulp bij storingen

Vraag direct een offerte aan

Als ervaren internetaanbieder zorgt Nivin ICT ervoor dat u onbezorgd (thuis)werkt, films en series streamt en mobiel bankiert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze internetservice in Vijfhuizen, nabij Haarlem, voor uw kantoor of huishouden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Bel hiervoor naar 0252 74 20 71, stuur een e-mail naar info@nivinict.nl of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bereken nu uw kosten