Tel: 0252 74 20 71

info@nivinict.nl

Nivin

ICT

Alles Voor thuis en Kantoor.

Bel mij terug

Bel mij terug

Internetaanbieder in regio Amsterdam


  • Deskundige support
  • Aanleg en uitbreiding
  • Ziggo- en KPN-partner

Nivin ICT is een internetaanbieder in Vijfhuizen, in de buurt van Amsterdam. Dankzij onze samenwerkingen met KPN en Ziggo bieden we u een van de snelste netwerken van het land aan. Laat u informeren over onze alles-in-één-oplossingen!

Wilt u meer weten?

Neem contact op
Hand-shake
Nivin

Ontvang deskundig advies van ons als internetaanbieder vlak bij Amsterdam

(Thuis)werken, films en series streamen, mobiel bankieren: zowel zakelijk als privé kunnen we niet meer zonder snel internet. Als internetaanbieder in Vijfhuizen, vlak bij Amsterdam, bieden we daarom een van de snelste netwerken van het land aan. U ontvangt bij ons altijd deskundig advies over welk type internet het meest geschikt voor u is. Zo is standaardbekabeling vaak voldoende voor een middelgroot huishouden en klein kantoor. Wilt u alles uit het internet halen? Dan is glasvezel de beste optie; dit heeft namelijk de hoogste snelheden. Voor welk type u ook gaat, u profiteert van een internetservice van hoge kwaliteit.

Maak gebruik van een complete dienstverlening

Nivin ICT uit Vijfhuizen biedt al vijftien jaar internetdiensten in de regio aan. We leggen het netwerk aan of breiden deze uit, verzorgen de routerconfiguratie en netwerkbeveiliging en schakelen snel bij storingen. Wilt u gebruikmaken van de complete dienstverlening van een deskundige internetaanbieder in de buurt van Amsterdam? Vraag dan direct een offerte aan of bespreek met ons de mogelijkheden. Bel naar 0252 74 20 71 of stuur een e-mail naar info@nivinict.nl.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bereken nu uw kosten