Tel: 0252 74 20 71

info@nivinict.nl

Nivin

ICT

Alles Voor thuis en Kantoor.

Bel mij terug

Bel mij terug

Internetprovider in gemeente Haarlemmermeer


  • Deskundige support
  • Aanleg en uitbreiding
  • Ziggo- en KPN-partner

Nivin ICT is een internetprovider in Vijfhuizen, vlak bij Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer). Naast ICT-diensten bieden we ons eigen internet van hoge kwaliteit aan. Deze internetservice voorziet u in al uw internetbehoeften en is daarmee de beste keuze voor regio Haarlemmermeer. Onbezorgd thuiswerken, gamen, scrollen op sociale media, mobiel bankieren, film kijken: alles is mogelijk!

Wilt u meer weten?

Neem contact op
Hand-shake
Nivin

Een internetprovider vlak bij Hoofddorp, gemeente Haarlemmermeer, voor sterk internet

Onze internetservice in Haarlemmermeer is zeer aantrekkelijk. De internetinstallatie wordt namelijk kosteloos aangeboden. Voor het internet en/of de wifi maken we gebruik van een krachtig modem of wifirouter die een sterke basis vormt. Waarom bezuinigen op internet en wifi, terwijl dit een van de belangrijkste zaken in huis is? Maak daarom kennis met de mogelijkheden van dé internetprovider voor particuliere klanten in Hoofddorp en overige plaatsen in regio Haarlemmermeer.

Bestel onze internetservice voor uw woning in Haarlemmermeer direct

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijke toepassingen voor uw woningen, heeft u de keuze uit twee soorten internetoplossingen: glasvezel of standaardbekabeling. De standaardoptie is vaak al voldoende voor een middel tot groot gezin. Wilt u verzekerd zijn van de hoogste snelheden? Dan is glasvezel van onze internetprovider de beste keuze voor uw woning in Hoofddorp of elders in de gemeente Haarlemmermeer. We informeren u graag over de mogelijkheden! Het is ook mogelijk om uw gewenste toepassing direct te bestellen.

Ontvang hulp bij uw keuze voor een netwerk

Al vijftien jaar voorziet Nivin ICT in Vijfhuizen, gemeente Haarlemmermeer, de particuliere markt van een krachtige internetservice van hoogwaardige kwaliteit. Onze wifi is bovendien een van de snelste van het land! Heeft u hulp nodig bij de keuze voor het type internet of bent u benieuwd wat we voor u als zakelijke klant kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0252 74 20 71 of een e-mail te sturen naar info@nivinict.nl.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bereken nu uw kosten